Avontuur

05-01-2020

Het leven is een Avontuur om genieten te ervaren in steeds diepere lagen van je mens-zijn.

Het is oneindig en het is nooit af.

Er komt altijd weer een nieuwe fase met nieuwe belevingen en uitdagingen; kansen. Een leven zonder pijn bestaat niet. Om te groeien zul je altijd tegen (oude) grenzen aanstoten waardoor er weerstand en wrijving is. Lijden van waaruit verlichting en nieuw beleven mogelijk wordt.

Ieder mag zijn/haar leven zelf invullen. Toch beginnen we al met een lichaam, gevoel, gedachten en omgeving waarin al het een en ander is voorgeprogrammeerd, en al wat je opgroeiende gevormd of omgevormd heeft, en wat zich in jou heeft vastgezet, waar je niet omheen kunt. Dat is je unieke startpunt wat ons allemaal verschillend maakt. Altijd gelijkwaardig maar anders dan een ander.

Bewuster worden en toelaten van hoe jij nu precies in elkaar zit maakt dat je meer vrij kunt worden om zelf eigen (wijze) keuzes te kunnen maken. Keuzes die jouw levensgeluk dichterbij brengen.

We zijn allemaal onderweg daarin, alleen én ook samen.  Met Liefde als de sleutel 💝

Iedere persoonlijke ervaring, welke dan ook, geeft uiteindelijk altijd méér waarde, ook aan het geheel. Het verwerken van die ervaringen is ons persoonlijk avontuur.


Maak een gratis website.