Menszijn is  Liefdeskracht in uitvoering en ontwikkeling . . .

Wim vdf Bongers

Welkom op mijn website ! Wat leven we in een prachtige en voor velen ook zeer lastige tijd. Bijzonder en bizar ! Heel veel veranderingen; een transitie naar een nieuwe wereld. We worden geraakt ! We zien steeds meer inbeperkingen en tekorten die je doen afvragen kan en mag het niet anders; fijner  ?! Tegelijkertijd, als je goed kijkt en onderzoekt .... wordt je je bewust van veel kansen, van een overvloed. Wat een (spannend) avontuur ! 

We zijn mens en ieder mens heeft een andere start in het leven en van daaruit zijn we in wezen allemaal verschillend; allemaal wel degelijk uniek waardevol ! We vullen elkaar aan en echt niemand kan gemist worden !

Wat is het daarvoor waardevol om te connecten met anderen. Mensen en ideeën van vroeger en Nu ,die net als misschien jijzelf, meer welzijn en verbinding(en) voorstaan. ; in én voorbij het al vertrouwde bekende. 

 Want mens Zijn betekent zoveel meer dan we aangenomen hebben. Ons ware potentieel is zoveel omvangrijker ! 

Vindt ergens de moed om deze nieuwe uitdagingen aan te gaan ! Hulp vragen, kunnen ontvangen of hulp geven hoort er ook gewoon bij. Samen zijn we onderweg  Succes gewenst én vergeet niet ; ... genieten mag je doel zijn .

 ...... 

Gouden Cirkels

Gouden cirkels verbinden mensen, in unieke vrijheid en warme betrokkenheid. mensen die zich bewust zijn of aan het worden zijn, dat we in een bijzondere tijd van transformatie leven. Transformatie van onderdrukte en verborgen delen/aspecten van menselijk beleven in samenleving.

Zo binnen; zo buiten . . . . . . . . . . . . . . . ?!

Als we innerlijk groeien en transformeren, transformeert ook de spiegel buiten onszelf. Daar is moed voor nodig. Moed om te onderzoeken hoe jijzelf in elkaar zit om van daaruit te gaan staan voor en je uiten wie je diep van binnen echt bent. Ons mensZijn houdt zoveel meer in dan tot nu toe beseft en aangenomen is of ons verteld is. De grootsheid en het potentiële bereik van mensZijn is bijzonder en verrassend . We zijn samen onderweg in dit bijzondere , tegelijk bizarre avontuur.

 Laten we onszelf en elkaar uitnodigen en gaan ondersteunen in Gouden cirkels in dit Gouden tijdperk van uitdagingen, mogelijkheden, bevrijding en ware bezieling ?!

We komen uit een eenheidsbeleving en lijken nu afgescheiden te zijn. Voelen dat ook vaker. Maar dat zijn we niet echt, dat lijkt maar zo. Want we zijn en blijven eeuwig elk een deel van het geheel (Bron) wat op bijzondere wijze samenspeelt in dit menselijk avontuur. Ieder heeft zo een een bijzondere waarde, hoe klein of onzichtbaar ook. Door samen te komen, kunnen we onszelf en elkaar nog meer gaan (h)erkennen, raken, bekrachtigen en inspireren ?!

In deze tijd waarin mensen door de matrix waarin we nog leven meer dan ooit ontkracht en minder vrij worden, is nu bekrachtiging van ons mensZijn meer dan ooit gevraagd ! 

Er zijn gelukkig al xoveel mooie initiatieven  die hieraan bijdragen  , laten we als Gouden mensen en Gouden groepen ons met elkaar verbinden en zo  meer als één kracht samen een alternatief vormen !

Doe je mee . . . . . . . ?

Je bent van harte welkom en nodig  ! 

Een eigen website is in ontwikkeling.www.goudentijdperk.nl 


Eerstvolgende Gouden Cirkel a.s. zondag 2 juni in Weert
van 10 uur - 14.30 uur (inloop vanaf 9.30 uur)
Eigen bijdrage 7,50 Euro ..... Koffie,thee en soep wordt voor gezorgd. Lunch zelf meenemen en zo je wilt en kunt ook wat extra.
Info en opgave ; sdormans@hotmail.com


  


Onze nieuwe wereld;                                        ( bron van deze tekst van Lichtflits facebook)

Wanneer de dam doorbreekt, zijn alle kinderen bevrijd en klapt de hele matrix in elkaar. Niets zal ooit meer hetzelfde zijn. Het wordt beter. anders, vrijer. Het verleden bewijst de toekomst. De geschiedenis wordt vervangen door de waarheid.

Ale harten gaan open vanuit vrije wil, de sluier wordt verwijderd, waardoor we eindelijk onze eigen grootsheid kunnen zien. De aarde transformeert, de mens maakt een proces van evolutie door.

De intentie van het leven gaat van geld naar welzijn. Ziekte verdwijnt door heling en genezing. We zullen enorm moeten wennen en al onze oude gewoontes en patronen los gaan laten. Wat op zich geen probleem hoeft te zijn wanneer je jezelf toestaat je goed voelen te volgen. We zullen van verbazing in verbazing vallen en onszelf als mens opnieuw gaan uitvinden.

Vele uitvindingen die het leven van de mens ondersteunen, zullen tevoorschijn komen na soms wel 100 jaar onderdrukking. De energie op aarde zal totaal veranderen, de frequentie en de trillingen brengen evenwicht en harmonie. Gevoelige mensen zullen dit direct aan kunnen voelen, zoals ze de energieën van de afgelopen jaren ook hebben kunnen voelen.

Verlichting. ruimte. ademen, omarming, welzijn zullen de nieuwe ervaringen worden. Omdat we een totaal nieuwe wereld in gaan en er nieuwe uitvindingen klaar staan om onze wereld ingebracht te worden, valt er veel te leren. Nieuwe manieren van denken, nieuwe ervaringen, nieuwe kennis en wijsheid, inzichten en inspiraties. Waar we de tijd voor hebben om te ontdekken en te verwerken omdat geld niet langer onze drijfveer is.

De spanning gaat eraf, van het lichaam, van de geest, van de ziel. Iets waar men zich nu nog weinig of geen voorstelling van kan maken, want wanneer je om je heen kijkt zie je daar nog weinig van.  

Van alle boodschappen die voorbij gekomen zijn, is het thema steeds; als de dam doorbreekt is het klaar ! En dat berust op goddelijke timing.

Maar alles staat klaar. Er zullen veel mensen nodig zijn die anderen kunnen helpen bij een schok. Mensen die kunnen aanvoelen, mensen die luisteren, mensen die liefdevol aandacht geven en zorgen vanuit hun hart. Dit is de tijd om te voelen welke kant je opgetrokken wordt. Wat kom jij in deze tijd hier doen ?!  Want voor de tijd die komen gaat ben jij hier op aarde. Ben je klaar om de handen uit de mouwen te steken, je hart open te gooien en je liefde de wereld in te brengen. 

Het is veilig, we zijn met velen, spreek je uit en volg het ritme van je hart ,                                                                en wees bereid te leren                               

                                                        - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - -- - - - -                                              


Maak een gratis website.